A székelykeresztúri Zeyk Domokos Technológiai Líceum is bekapcsolódott a Szakmák Éjszakája programsorozatba

A székelykeresztúri Zeyk Domokos Technológiai Líceum is bekapcsolódott a Szakmák Éjszakája programsorozatba

Örömmel értesítjük, hogy idén iskolánk is bekapcsolódott a Magyarországról indult SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA című programba, melynek zeykes rendezvényére 2017. április 13-án 9 órától kerül sor az udvarunkon lévő sportcsarnokban a mellékelt program szerint.

Szeretettel várjuk VII – VIII osztályos tanulóikat kísérő tanáraikkal együtt, hogy az itt eltöltendő néhány óra alatt játékos tevékenységek során próbálgassák tehetségüket, ismerkedjenek az iskolánkban tanulható szakmákkal.

Ezúttal kerül sor immár hagyományosan, hetedik alakalommal a VÁLLALKOZNI JÓ vetélkedőre is, amelyre iskolánként egy-egy ötfős csapatot várunk. A verseny szabályzata letölthető a www.zeyk.ro weblapról.

Kérjük, jelezzék részvételi szándékukat 2017. április 6-ig a 0266 242 383 vagy 0741115984-es telefonszámon.

PROGRAM

Tisztelettel,

a szervezők nevében

Pávai Gyöngyvér

igazgató


Tisztelt Igazgatónő! Kedves Tantestületi Tagok!

Ez úton szeretnék köszönetet mondani valamennyi közreműködőnek, akik hozzájárulnak ehhez a színvonalas rendezvényhez, amely a Szakmák Éjszakája elnevezésű kezdeményezéshez kapcsolódóan a mai napon a Zeyk Domokos Technológiai Líceumban kerül megrendezésre.

Szívből gratulálunk a rendkívüli színvonalú programokhoz, amelyet a szervezők összeállítottak, büszkén fogjuk az ott készült videó anyagot bemutatni a Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának 2017. április 21. -ei Szakmák éjszakáján, megismertetni azt országos szinten is.

Bízunk abban, hogy ezzel a színvonalas programmal sikerül a Zeyk Domokos Technológiai Líceum beiskolázási tevékenységét is eredményesebbé tenni, valamint szorosabbá fűzni a két intézmény több éves együttműködését is.

Még egyszer szívből gratulálunk, és sok sikert kívánunk a megvalósításhoz is, igyekszünk a viszonozni a gesztust, amelyet Önöktől kaptunk, kapunk!

Szívélyes üdvözlettel:

Karcagi SZC Varró István Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma vezetősége és a Tantestülete.