„Varrós” kispályás foci sikerek

A Karcagi SZC Varró István SZKI. kispályás foci csapata az elmúlt héten ismét szép sikereket ért el.
Fodor Csaba testnevelő tanár, amelyik versenyrendszerbe benevezte csapatát, sikeresen jutottak túl tanítványaival a körzeti versenyeken, majd remekül helyt álltak a megyei döntőkön.
Legsikeresebben a 2019.04.03-06. megrendezett CEFU Országos Döntőn képviselhették az intézményt, Karcag városát és Jász-Nagykun-Szolnok Megyét.
A Szakképzési Centrumok Országos Futsal Bajnokságát Nyírbátorban rendezték , ahol a csoportküzdelmek során elsőként jutott tovább, majd minden csapatot legyőzve a döntőben is diadalmaskodott a Győri SZC Bercsényi Gimnázium és SZKI. ellen és hozta haza ismét a vándor kupát.
A legjobb mezőnyjátékos Farkas Dávid a legjobb kapus Gönczi István lett.

A Fair Play Cup Megyei Döntőben 2019.04.10-én Szajolban a fiúk mellett Pál Mariann tanárnő vezetésével a lányok is pályára léptek és erős mezőnyben mindkét csapatunk 2. helyezett lett.
A Diákolimpia Megyei Döntőjében 2019.04.12-én 1. helyezett lett a fiú csapat és ezzel jogot szerzett , hogy 2019.05.10-12. Szombathelyen az Országos Döntőn szerepeljen a csapat amely fegyelmezett, taktikus,sportszerű és valóban csapatjátékkal felállhasson a dobogóra majd ott is.

Mi az eredményesség titka? A csapattagjai szorgalmasan gyakorolnak heti 2-3 alkalommal az intézmény műfüves pályáján, valamint többen tagjai voltak a Karcagi SE korosztályos labdarúgó
csapatának is. Tehetségesek, összeszokottak, képesek csapatjátékot játszani és mindezt nagyon fegyelmezetten és sportszerűen, ami által országosan is jegyzett lett a Karcagi SZC Varró SZKI .csapata.

A Diákolimpia Országos Döntő előtt, 2019.04.25-27. Karcagon a Nagykun Diák Sportviadalon is jó lenne minél több dobogós helyet elérni iskolánk csapatainak nem csak fociban, hanem atlétika, torna, röplabda és kosárlabda sportágban is. Testnevelőink Szabó Andrea, Kiss János és sportoló diákjaink , készülnek is gőzerővel a minél jobb helyezések elérésére. HAJRÁ VARRÓ!

A fiú labdarúgó csapat tagjai:Balogh Ernő, Balogh Norbert, Farkas Dávid, Gönczi István, Katona Tibor, Tyukodi Krisztián 1, Seres István, Pintér György, Mihácsi Patrik, Szendrei István, Kelemen Gábor, Fekete László, Kovács Viktor és Tyukodi Krisztián 2.
Felkészítő testnevelő: Fodor Csaba

Köszönjük a támogatását A Karcagi SZC-nek, az intézmény nevelő testületének, a gyakorlati munkahelyeknek, külön is a Laboncz Kft-nek, a Sárkány Modul Kft-nek, Szatmári Jánosnak az Euró
KFT. vezetőjének és a SZAKI 2000 Alapítványnak, hogy segítik, támogatják csapatunkat a tanév során.

Fodor Csaba testnevelő