!!Digitális munkarend!!

Információink percről – percre2020. 03. 16.
SZÜLŐI/TANULÓI TÁJÉKOZTATÓ

A Kormány rendkívüli intézkedése alapján 2020. március 16-tól visszavonásig, a tanulók nem látogathatják az iskolánkat, a gyakorlati helyeket.

Az iskolánkban a nevelés-oktatás tantermen kívüli digitális munkarendben kerül megszervezésre.
A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók között online formában fog történni.

Kéjük a szülőket/tanulókat, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel az iskolánk E-kréta üzenő falát, az iskola honlapját illetve facebook oldalát, a tanulók zárt facebook csoportjaikat.

A mai naptól a problémák megoldásában gyermekük osztályfőnöke, a szokásos kommunikációs csatornákon is segítséget nyújt.

Minden változásról azonnal tájékoztatjuk Önöket.

A célunk közös, megakadályozni a fertőzés tovább terjedését, megőrizni mindannyiunk egészségét.
Számítunk mindenki felelősségteljes magatartására és közreműködésére.

Köszönettel:
Iskolavezetés


2020. 03. 16.

KRÉTA-rendszerben kiküldött szülőknek és a tanulóknak szóló levél


2020. 03. 15. 20:50
Figyelem! Főigazgatói utasítás:

A hétfői napra ütemezett esti munkarend szerinti felnőttoktatásban megtartandó foglalkozások, tanórák, kerüljenek elhalasztásra, ne kerüljenek megtartásra. A képzésben résztvevők a fenti információról kerüljenek kiértesítésre, ne jelenjenek meg, ne menjenek be az oktatási intézménybe. A távolmaradás, a hiányzás természetesen igazoltnak tekintendő.
A fenti jellemzők vonatkoznak a GINOP 6.1.3 projekt keretében lebonyolításra kerülő idegen nyelvi képzésekre is, az órák egyenlőre a hétfői napon szintén ne kerüljenek megtartásra.

A továbbiakban tájékoztatást fogunk adni a felnőttoktatásra, illetve a nyelvi képzésekre vonatkozó oktatásszervezési és ütemezési feladatokról.

Pardi Sándor
főigazgató Úr megbízásából

Üdvözlettel
Moldován György
főigazgató-helyettes

Karcagi Szakképzési Centrum


2020. 03. 14.
Módszertani ajánlás az oktatás megszervezésére a koronavírus-járványban bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarendre

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetben is tovább kell működtetni az oktatási rendszert, a tanulóknak biztosítani kell a tanulási lehetőséget. Az iskoláknak és a pedagógusoknak alkalmazkodniuk kell a váratlanul kialakult szituációhoz.
Az alábbiakban az iskolák és a pedagógusok számára fogalmazunk meg ajánlást.

a teljes ajánlás szövege


2020. 03. 14. 17:52
EMMI: Új munkarend a köznevelési és szakképzési intézményekben

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány “A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben” című 1102/2020 számú határozatában az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött.

a teljes határozat szövege


2020. 03. 13. – 22.00

Kedves Szülők, Diákok!

Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke 2020. március 13-án pénteken este bejelentette, hogy 2020. március 16-tól az ország általános és középiskoláiban a hagyományos tanítás határozatlan ideig szünetel.

Tantermen kívüli digitális munkarend kerül bevezetésre.

Az ezzel kapcsolatos új kormányrendeletek a hétvégén fognak megjelenni.

Tájékoztatásunk folyamatos lesz!

Kérünk mindenkit, fordítsunk nagy figyelmet a megelőzésre!