GINOP-6.2.3-17-2017-00041 (kollégium)

A Karcagi SZC GINOP-6.2.3-17-2017-00041 azonosító számú, „A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése” megnevezésű projektjének részeként intézményünk kollégiuma 5 millió forint értékben kapott különböző eszközöket.

Az eszközök beszerzésével a közösségi terek kialakítására, megszépítésére nyílt mód. A kollégista tanulók környezetének otthonosabbá tételét, komfortérzetének növelését szolgálta többek között a klubszoba kialakítása, valamint az I. és II. emelet előterének fejlesztése is. A beszerzett kerti padokat tavasszal, az udvar rendezését követően vehetik birtokba diákjaink.

Szakképző intézményünk igyekszik a kollégisták számára befogadó, szeretetteljes és kényelmes környezetet biztosítani a tanuláshoz, valamint a szabadidő hasznos eltöltéséhez. Ez utóbbi célhoz a különböző fejlesztő és stratégiai társasjátékok, a televíziók és kontrollerek, a dartstábla, valamint a babzsákfotelek használata is nagyban hozzájárul.

Varrós diákjainknak és oktatóinknak egyaránt nagy örömére szolgál a sok szép bútor, eszköz beszerzése, mellyel méltán érvényesülhet az egyik klasszikus pedagógiai nevelési elv, a természeti és épített környezeti értékek megóvására való törekvés.